2016. január 20., szerda

Művészetek Hete 3.nap - Trailerek

(Ezt az emléklapot tessékcsak kirakni, ha valaki jónak érzi a dolgot)
Jó estét drágáim!:)
Elérkeztünk az eredményhirdetés harmadik napjára, azaz a trailerhez. És hogy maradhassak az utálatos bunkó imidzsemnél, le kell szögeznem, hogy azon emberek nevezését vettem csak számba, akik emailben a videó linkjét küldték el, szóba sem álltam a "blogon ezen az oldalon ezen a menüponton találod meg a trailert!", tényleg ne tessék rám haragudni, de ha nevezni szeretnétek egy versenyre, konrkét egyértelműséggel kell, nem pedig hopp egy link, keresgéld csak ki magadnak. (mellesleg soknál meg sem találtam a trailert..) És ez mindenkire vonatkozik, legközelebb más versenyeknél is, szerintem erre tessék jobban figyelni.

Na nem húznám az időt, íme a helyezettek:

III.Helyezett


Nyeremény: 1 hétig hirdetés az oldalsávban + ajándék montázs (E-mailben értesítünk,ahol majd részletesebben tárgyalunk a nyereményről)      



II .Helyezett


Nyeremény: 2 hétig hirdetés az oldalsávban + fejléc/kritika (E-mailben értesítünk, ahol majd részletesebben tárgyalunk a nyereményről)

I.Helyezett


Nyeremény:interjú a nyertessel a Szonidea blogon + fejléc/kritika/trailer, 3 hétig hirdetés az oldalsávban (E-mailben  értesíteni fogunk, ahol részletesebben tárgyalunk a nyereményekről.



Megjegyezném: Ezek mind saját kútfőből eredő helyezések, bármiféle kritizálást, vitát a hely megkérdőjelezésével kapcsolatban nem vállalok illetve törölt kommenté válik.

Gratulálok minden helyezettnek, és minden nevezésnek, nekem személy szerint az összes trailer tetszett, nehezemre esett sorrendet állítani közöttük. Még egyszer gratulálok, és sok sikert a továbbiakban mindenkinek! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése